اینترنت اشیاء

نگاه اینترنت اشیا ء برترکیب جهان فیزیکی واقعی با جهان مجازی به منظور ایجاد هویت و جان بخشی به اشیای بی جان و تاثیر گذاری بر زندگی واقعی و مجازی انسان ها ، ماشین ها و اشیاء از طریق ایده ها و مفاهیم می باشد و به‌طور معمول، انتظار می‌رود که اینترنت چیزها اتصال پیشرفته از دستگاه‌ها، سیستم‌ها و خدمات که فراتر از ارتباطات ماشین به ماشین (M2M) می‌رود، ارائه کند و انواع پروتکل‌ها، دامنه‌ها و برنامه‌های کاربردی را پوشش می‌دهد.
این ایده ابتدا در سال 1997 درمؤسسه فناوری شناسائی خودکار دانشگاه MIT ماساچوست توسط کوین اشتون (یک پیشگام فناوری ) و تیم پژوهشی وی که روی پروژه تحقیقاتی فناوری RFID با هدف ایجاد یک سیستم استاندارد جهانی برای ایجاد RFID در همه جا بود مطرح گردید .
اشتون جهانی را توصیف کرد که در آن هر چیزی از جمله اشیاء بی جان برای خود هویت دیجیتال داشته باشند و به کامپیوترها اجازه دهند آنها را سازماندهی و مدیریت نمایند . به تعبیر اشتون ،اینترنت اشیاء خلق روشی برای شرکت هاست تا با استفاده از حسگرها به شناسائی اشیاء در هرکجای از این دنیای بسیار بزرگ بپردازند . این فناوری درحال ایجاد تغییر اساسی به روش پیگیری اشیاء از تولید تا مصرف و حتی بالعکس می باشد . به همین خاطر است که ما اینترنت اشیاء را خلق می کنیم .

شرکت رایان اندیش رشد موفق به طراحی و تولید اولین محصول بومی و اختصاصی خود در حوزه اینترنت اشیا به عنوان سیستم پایش هوشمند رایان شده است که متشکل از اجزای سخت افزاری سیستم کنترلر، سنسورهای محیطی و فرآیندی و کنترل دسترسی، دستگاه مانیتورینگ هوشمند و سامانه نرم افزاری تحت وب برای پایش لحظه ای مراکز داده و اتاق سرور، مراکز صنعتی، کشاورزی، دامداری، تجاری و مسکونی قابل پیاده سازی و استفاده می باشد.

Facebook Twitter Linkedin Instagram YouTube WhatsApp